>
image border bottom

Petreceri

IMALO Kinderklub

Cand vine vorba de petreceri, avem o oferta la fel de variata ca si cererea; de la cele mai simple, pana la cele mai mari petreceri, noi ne ocupam de tot ce inseamna distractie, organizare, si buna dispozitie. Pregatim petreceri  nemaipomenite pentru copii, intr-un spatiu mai mult decat adecvat, cu diverse ocazii: petreceri aniversare, petreceri tematice, petreceri personalizate, si petreceri surpriza.

  • Petreceri aniversare- se desfasoara in cadrul clubului, intr-un spatiu foarte mare, special conceput, iar in masura in care vremea permite copiii au acces la locurile de joaca din exterior, la curte si gradina, asigurand astfel o buna dispozitie continuua.Sala este special amenajata pentru ei, va punem la dispozitie un meniu divers, cu muzica lor preferata, animatori, tort aniversar, invitatii personalizate, baloane, confetti, si chiar lumini sau diverse efecte.In cazul acestor petreceri alegerea  apartine parintilor si copiilor, personalizand fiecare petrecere in funtie de cerere.
  • Petreceri Personalizate- oferim petreceri gata planuite special pentru tine: Petreceri cu Super Eroi, Petreceri cu printese si printi, Tea Party, Kimono Party, Party cu Balerine, Teen Party, Petrecere cu Palarii, Bee Party, si multe altele.
  • Petreceri  Tematice- organizam petreceri pentru diverse sarbatori sau evenimente: Party de Hallowen, Party de Craciun, Party de Ziua Copilului, Carnaval Fasching ( bal mascat)
  • Petreceri surpriza- organizam totul in cel mai mare secret pentru sarbatorit, alegem tema sa preferata, si diverse jocuri si surprize speciale.

Credem ca fiecare copil este unic in felul sau, si de aceea adaptam petrecerile in functie de orice cerinta, idee traznita sau plan bine pus la punct.Oferim de asemenea suport fotografic pe tot parcursul petrecerii, poze ce vor fi incredintate sarbatoritului, in cel mai scurt timp dupa petrecere.

Punem la dispozitia parintilor spatii destinate lor, iar atunci cand distractia se incinge in randul copiiilor, acestia se pot bucura impreuna cu ei sau pot sa se retraga in randul adultilor.

La Imalo Kinderklub e simplu, voi alegeti petrecerea, noi ne ocupam de tot, si dam drumul distractiei!