>
image border bottom

Cursuri

 

IMALO Kinderklub

 

Cursurile Imalo Kinderklub , aduc inainte de toate, accesabilitate. De ce spunem asta? Deoarece am plecat de la acesta idee, de a punem la dispozitia dumneavoastra o multitudine de cursuri,  astfel, Imalo devine locul predilect al activitatilor optionale, dumneavoastra nemaifiind in situatia de a va deplasa in oras, la diverse adrese si ore pentru a va lasa copiii la curs.

Dincolo de acest avantaj cursurile se desfasoara cu profesori specializati, cu experienta in lucrul cu copiii si cu cele mai bune abilitati pedagogice.

La fiecare curs in parte vor aplica metodele adecvate fiecarui nivel de varsta sau pregatire pentru a trezi interesul catre cursul ales.

 Imalo Kinderklub, va ofera:

  • Curs de Chitarase desfasoara  in cadrul a doua grupe, de avansati si incepatori. Urmareste, in ceea ce ii priveste pe incepatori, deprinderea acordurilor necesare studierii unor cantece de interes, iar la avansati urmareste aprofundarea cunostiintelor si sustinerea de recitaluri. Chitaristii Imalo Kinderklub sustin concerte atat in cadrul Imalo cat si in afara acestuia, ne incanta la serbari si petreceri.
  • Curs de Informatica, Robotica  in colaborare cu Smart Class. Un nou curs, predat intr-o maniera ce imbina jocul cu invatarea, bazat pe seturile educationale Lego Mindstorms. Cursul se adreseaza  copiilor din grupa de virsta 7-16 ani, cu doua variante de curiculum, adecvate virstei si elaborate de o echipa interdisciplinara a Carnegie Mellon Robotics Academy din US.
  • Curs Kangoo Jumps Unul dintre sporturile cele mai interesante și interactive se va desfășura la Imalo Kinderklub. Copii se vor îndrăgosti de această activitate, deoarece va implica foarte multă mișcare și distracție în același timp.
  • Curs de sah Dezvolta abilitati de circumspectie, anticipatie si mai ales atentie.Se desfasoara pe grupe si defasuram adesea concursuri si mini-olimpiade de sah  in cadrul afterschool-ului.
  • Curs de Judo Ofera copiilor elemente introductive din lumea artelor martiale.Implica efort fizic, ajutand  copiii sa aiba o dezvoltare armonioasa, fiind cel mai sigur sport de lupta.
  • Curs de Art-Craft – curs de arta si modelaj, unde copiii devin creatorii a o multitudine de  obiecte create manual si de desene, cursul unde isi dezvolta din plin latura creativa
  • Curs de Public Speaking – Să reușești să îți vezi copilul vorbind în fața unei audiențe poate fi unul din cele mai emoționante momente ale unui părinte. Este cunoscut faptul că cel care reușește să vorbească în public se poate descurca în foarte multe situații delicate, căpătând încredere în sine și abilități de Leadership
  • Curs “Germana cu plăcere” – Copilul dumneavoastră are posibilitatea să invețe limba germană, într-un cadru specializat cu activități specifice, adaptate și personalizate. În urma parcurgerii acestui program, se va observa dezvoltarea globala a copilului, din punctul de vedere al competențelor lingvistice, muzicale, științifice și artistice. De asemenea, în același timp se vor dezvolta competențele sociale și emoționale.
  • Curs Mind Lab – MindLab este un program inovator de educaţie destinat copiilor cu vârsta între 4 şi 14 ani. MindLab captează atenţia copiilor în momentul în care aceştia sunt cu adevărat antrenaţi şi implicaţi: prin joacă. Astfel învăţatul devine joacă.

       Desi cursurile predate la scoala, reprezinta temelia educatiei copilului tau,cursurile optionale, prin insasi posibilitatea lor de a fi alese, si nu impuse, dezvolta aptitudinile copilului, in domenii lui preferate, si de aceea, la Imalo sustinem cat mai multe cursuri si ii indrumam pe copii spre a-si gasi un hobby si o modalitate buna de petrecerea a timpului liber.

Oferta IMALO Kinderklub pentru dumneavoastră

Dorești să fii la curent cu activitatile de care ar putea beneficia copilul tău la Afterschool IMALO?

Înscrie-ți adresa de e-mail și numele aici!