>
image border bottom

Chitară

chitara_logo

Din ce in ce mai multi parinti iși îndrumă copiii spre hobby-uri creative, punând bazele unei viitoare cariere sau pur și simplu adaugă o componenta esentiala educatiei lor: dragostea pentru artă. Iar muzica e una dintre cele mai plăcute modalități de exprimare pentru copii.

Procesul de învățare este mult mai rapid și mai eficient la vârste fragede. Se începe cu noțiuni de bază, jocuri muzicale și cântecele simple.

 Vrei sa inveti sa canti la chitara?  Nu-ti place sa canti doar tu si profesorul sa te asculte?
Hai la IMALO Kinderklub si impreuna cu COSTI si alti copii, vei canta melodiile tale preferate de pe albumuele renumitilor: PHOENIX, STEFAN BANICA, COMPACT, …

 

Gura-ti va canta, mintea se va relaxa, iar degetelele vor invata toate acordurile sub atenta observatie a prof.Constantin Penciu.

Să nu uităm că educația muzicală de acum îi va cultiva copilului dragostea pentru artă, pentru frumos pe tot parcursul vieții, îi va dezvolta auzul și îi va stimula creativitatea. Ar putea deveni un muzician de succes dacă iși urmează talentul , însă chiar dacă nu se va intâmpla așa, va pastra în suflet muzica unei copilarii frumoase.

o Coordonator: prof. Constantin Penciu
o Frecventa cursului: 1 sedință/săptămână
o Pret: 100 lei/lună (4 sedinţe) sau 240 lei/ 3 luni

Orar: Joi 16:30 – 17:30

Aplică pentru înscriere aici

Oferta IMALO Kinderklub pentru dumneavoastră

Dorești să fii la curent cu activitatile de care ar putea beneficia copilul tău la Afterschool IMALO?

Înscrie-ți adresa de e-mail și numele aici!