>
image border bottom

AfterSchool

IMALO Kinderklub

CEI SOMNOROSI AU POSIBILITATEA DE A DORMI !


Despre plusurile apelarii la un astfel de program se poate discuta indelung si cu siguranta un astfel de mediu, ajuta copilul in dezvoltarea sa, mult mai mult decat bona, bunica sau alte metode traditionale. In ceea ce ne priveste insa, incercam sa oferim un pachet cat mai larg de servicii,si sa acoprim atat nevoile parintilor cat si ale copiilor.
Astfel, programul zilnic se desfasoara intre orele 08.00 – 18.30, si cuprinde preluarea si transportul de la scoala al copiilor, masa de pranz, activitati recreative, efectuarea temelor, teme ce se efectueaza la toate materiile, sub supravegherea cadrelor didactice specializate.Temele se efectueaza in limba germana ( pentru copiii care studiaza la scoli de profil, spre exemplu copiii de la Nikolaus Lenau ) si in limba romana (pentru copiii ce studiaza la scoli cu predare in limba romana).
La cerere, oferim in cadrul clubului si pregatire particulara, la orice materie solicitata. Programul se continua cu o gustrare si cu activitati recreative sau cursuri optionale, cursuri pentru care se poate opta dintr-o vasta gama de domenii.

  • transportul de la scoala la club
  • masa de pranz si gustare
  • activitati recreative sau somn pentru cei somnorosi
  • efectuarea temelor (efectueaza in limba germana ( pentru copiii care studiaza la scoli de profil, spre exemplu copiii de la Nikolaus Lenau ) si in limba romana (pentru copiii ce studiaza la scoli cu predare in limba romana)
  • activitati sportive : Kangoo Jumps, Aerobic , Baschet, Volei, Badminton, Fotbal, Tenis de masa

In plus, in cadrul afterschoolul-ului copiii au zilnic o ora de educatie fizica , pe terenul special amenajat si sub indrumarea profesorului de sport cu care colaboram.
Echipa Imalo Kinderklub este formata din cadre didactice specializate si animatori profesionisti, pentru a garanta cele mai bune rezultate in educatia copiilor nostri.
Mergem pe ideea de diversitate, si vrem sa alungam macar in afterschool, rutina scolara inevitabila , asa ca fiecare zi este altfel, aducand o noua activitate, un eveniment, sau ceva de sarbatorit. Proiectele nostre au in vedere responsabilizarea copiilor, si dezvoltarea unor serii de abilitati, precum: vorbitul in public, dezvoltarea abilitatilor de lider, spiritul de echipa, lucru in grup si individual, etc.
Proiecte precum “25 de zile cu Imalo in Jurul Lumii” , Clubul de Lectura, Ziua Telefonului, Vizita la Experimentarium, Ziua Bucatarilor, Ziua Apei, Ziua Muzeului si foarte multe alte activitati, vin sa le aduca copiilor noi informatii, sa ii stimuleze si formeze.
Consideram esentiala calitatea timpului petrecut de copii, si in incercarea de a le oferi cat mai mult in cadrul afterscool-ului le punem la dispozitie: teren de sport, perete de catarat, spatiu de joaca la mare si mica inaltime (tobogane, leagane, groapa cu nisip) curte cu gazon si pomi fructiferi, minigradina zoologica (caine,iepuri, broaste testoase, pesti, pisica), parcare privata.